Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Het hoofdmerk wijzigen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Het hoofdmerk wijzigen

Het hoofdmerk wijzigen

Als u twee of meer merken samenvoegt, wordt het merk met het grootste volume het hoofdmerk. U kunt het hoofdmerk in een genest merk op elk moment wijzigen.

  1. Selecteer het nieuwe hoofdmerk.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Merk > Definieer als nieuw hoofd submerk .

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen