Het familienummer van een object wijzigen

2019

Het familienummer van een object wijzigen

U kunt het familie nummer en/of de familie kwalificatie van een object wijzigen.

1. Selecteer de objecten waarvan u de familie nummers wilt wijzigen.
  2. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Nummer toewijzen > Familienummer toewijzen .
  3. Voer in het dialoogvenster Toewijzen familienummer de gewenste waarden in de vakken Familienummer en Familiepostfix in.
  4. Klik op Toewijzen.