Het hoofdonderdeel van een merk wijzigen

2019

Het hoofdonderdeel van een merk wijzigen

Aan het hoofdonderdeel in een stalen merk worden andere onderdelen gelast of gebout. Het hoofdonderdeel wordt standaard niet gelast of met bouten bevestigd aan andere onderdelen. U kunt het hoofdonderdeel in een merk wijzigen.

1. Controleer indien nodig wat momenteel het hoofdonderdeel van het merk is.
  2. Zorg ervoor dat deSelecteer object in merk selectieknop is ingeschakeld.
  3. Klik op het tabblad Staal op Merk > Als hoofdonderdeel instellen .
  4. Selecteer het nieuwe hoofdonderdeel.

In Tekla Structures wordt het hoofdonderdeel gewijzigd.