Een profiel uit de profieldatabase verwijderen

2019

Een profiel uit de profieldatabase verwijderen

1. Klik in het menu Bestand op Databases > Profielendatabase om het dialoogvenster Profielendatabase bewerken te openen.
  2. Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Profiel verwijderen.
  4. Klik op OK om het dialoogvenster Profielendatabase bewerken te sluiten.
  5. Klik op OK in het dialoogvenster Opslaan bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

Tekla Structures blijft onderdelen in modelvensters met de verwijderde profielen weergeven totdat u de onderdelen wijzigt of het model opnieuw opent. Daarna worden de onderdelen met profielen die niet in de profielendatabase beschikbaar zijn, als staven zonder een profiel weergegeven.