Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Betonelementen maken

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Betonelementen maken

Betonelementen maken

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u betonelement maakt.

Standaard wordt elk betonnen onderdeel als een afzonderlijk betonelement beschouwd. Voor constructiedoeleinden moet u mogelijk diverse betonnen onderdelen samenvoegen zodat het als één betonmerk wordt beschouwd. Een betonmerk kan bijvoorbeeld bestaan uit een kolom met oplegnokken.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen