Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Onderdelen aan een merk toevoegen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Onderdelen aan een merk toevoegen

Onderdelen aan een merk toevoegen

U kunt aansluitende onderdelen aan een basismerk of aan een niveau van een genest merk toevoegen.

  1. Zorg ervoor dat deSelecteer object in merk selectieknop is ingeschakeld.
  2. Selecteer het onderdeel dat u wilt toevoegen.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Merk > Toevoegen aan merk .
  4. Selecteer het merk waaraan u het onderdeel wilt toevoegen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen