Robot

2019
Tekla Structures

Robot

De Robot Millennium A&D-toepassing is eigendom van Autodesk Inc. U kunt de volledige productdetails vinden op de website van Robot Millennium.

• Deze toepassing is geschikt voor basisinteroperabiliteit en kan bestanden exporteren en importeren cis/2.

• Als u Tekla Structures en Robot Millennium op dezelfde computer installeert, kan een rechtstreekse link worden gebruikt.

• Op dit moment zijn alleen de ontwerpcodes EC3, LRFD, CM66, E32 en ANS in Robot beschikbaar als u de rechtstreekse link gebruikt.

• Als u upgrade naar Robot 2012, moet u Robot 2011 samen met de Autodesk Robot Structural Analysis-link verwijderen. Installeer Robot 2012 en de link vervolgens opnieuw. Op deze manier zorgt u ervoor dat Tekla Structures naar de Robot 2012-toepassing wijst.

Als u meer informatie wilt ontvangen en wilt downloaden, gaat u naar Tekla Warehouse.