Referentiemodellen vergrendelen

2019

Referentiemodellen vergrendelen

U kunt voorkomen dat referentiemodellen worden verplaatst en er detailupdates op worden uitgevoerd door de referentiemodellen te vergrendelen.

1. Klik op de knop Referentiemodellen in het zijvenster aan de rechterzijde van het Tekla Structures-hoofdvenster.
  2. Beweeg uw muis over het gewenste referentiemodel in de lijst Referentiemodellen.

De knop Vergrendelen wordt weergegeven.

3. Klik op de knop Vergrendelen.

Het referentiemodel is nu vergrendeld. U kunt alleen waarden voor gebruikersattributen toevoegen en met layers werken, maar u kunt de details op geen enkele andere manier wijzigen en het model niet verplaatsen.

Als u meerdere referentiemodellen wilt vergrendelen, selecteert u de modellen in de lijst en klikt u op de knop Vergrendelen van één van referentiemodellen.

Als u het referentiemodel wilt ontgrendelen, klikt u opnieuw op de knop Vergrendelen.