PDF

2019

PDF

U kunt een PDF-bestand als een referentiemodel in uw Tekla Structures -model invoegen. Tijdens het importeren converteert Tekla Structures de PDF naar de DXF-indeling.

Voeg een PDF-bestand in een model in

1. Klik in het menu Bestand op Importeren > PDF invoegen .

Het dialoogvenster PDF-referentiemodel invoegen wordt geopend.

2. Klik op Bladeren.
  3. Blader naar het PDF-bestand en klik op Open.
  4. Stel de schaal voor het referentie model in.
  5. Voer het aantal pagina's in dat u wilt invoegen.
  6. Klik op OK.
  7. Wijs een punt aan om het referentiemodel te plaatsen.

Tekla Structures converteert de PDF naar de DXF-indeling. De conversie maakt een DXF-bestand voor elke ingevoegde pagina. Tekla Structures slaat de DXF-bestanden in dezelfde map op als waar als de PDF zich bevindt.

Beperkingen

Alleen vectorafbeeldingen worden geconverteerd, rasterafbeeldingen niet.