Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Referentiemodelinhoud opvragen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Referentiemodelinhoud opvragen

Referentiemodelinhoud opvragen

U kunt de inhoud van een referentiemodel opvragen. Dit is iets wat u mogelijk na het importeren van een referentiemodel in Tekla Structures wilt doen.

  1. Klik op het lint op Object opvragen.
  2. Klik in uw Tekla Structures -model op het referentiemodel dat u wilt bekijken.

    De inhoud van het referentie model wordt weergegeven in het dialoogvenster Informatie - Object.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen