Persoonlijke instellingen naar een nieuwe Tekla Structures-versie kopiëren

Tekla Structures
2019
Tekla Structures

Persoonlijke instellingen naar een nieuwe Tekla Structures-versie kopiëren

U kunt met de wizard Migratie enkele persoonlijke instellingen van een oudere Tekla Structures -versie naar een nieuwere Tekla Structures -versie kopiëren.De wizard Migratie wordt automatisch geopend als u de eerste keer een nieuwe versie van Tekla Structures start.

De wizard Migratie geeft het versienummer weer vanwaar de instellingen zijn gekopieerd en het versienummer waar de instellingen naartoe zijn gekopieerd. U kunt selecteren welke instellingen worden gekopieerd.

1. Start de nieuwe Tekla Structures -versie.
  2. Klik in de wizard Migratie op Volgende om de instelling te gaan kopiëren.
  3. Selecteer de instellingen die u wilt kopiëren en klik op Volgende.
  4. Controleer of u de juiste instellingen hebt geselecteerd.
  5. Klik op Kopieer.
Opmerking:

Als u de instellingen later wilt kopiëren, kunt u de wizard Migratie handmatig starten door op MigrationWizard.exe in de map \Tekla Structures\<versie>\nt\bin\applications\Tekla\Migrations te dubbelklikken. U kunt de versie vanwaar de instellingen zijn gekopieerd en de versie waar de instellingen naartoe zijn gekopieerd selecteren.