Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Templateattributen bij het filteren

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Templateattributen bij het filteren

Templateattributen bij het filteren

Gebruik de volgende eenheden voor het filteren van templateattributen, zelfs als u in de omgeving US imperial werkt:

  • mm voor lengte

  • mm2 voor gebied

  • kg voor gewicht

  • graden voor hoek

Tip:

Als u wilt controleren welke eenheid Tekla Structures voor een bepaalde templateattribuut gebruikt, gebruikt u de optie Selecteer van model.. in de lijst Waarde in het filterdialoogvenster.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen