Referentiemodellen, referentiemodelobjecten en merken selecteren

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

Referentiemodellen, referentiemodelobjecten en merken selecteren

Referentiemodellen, referentiemodelobjecten en merken selecteren

U kunt hele referentiemodellen of losse objecten en merken selecteren die onderdeel van een referentiemodel zijn. Het gebruik van selectieknoppen verschilt per geval.

Een heel referentiemodel selecteren

1. Schakel de selectieknopReferentiemodellen selecteren in.
  2. Schakel de selectieknopComponenten selecteren in.
  3. Selecteer het referentiemodel.

Een referentiemodel selecteren

1. Schakel de selectieknopReferentiemodellen selecteren in.
  2. Schakel de selectieknopSelecteer object in.
  3. Selecteer het gewenste object in het referentiemodel.

Een referentiemodelmerk selecteren

1. Schakel de selectieknopReferentiemodellen selecteren in.
  2. Schakel de selectieknopSelecteer merk in.
  3. Selecteer het gewenste merk in het referentiemodel.