Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

Tekeninglijnen trimmen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Tekeninglijnen trimmen

Tekeninglijnen trimmen

U kunt een lijn inkorten of verlengen ten opzichte van de omkadering die u selecteert in een geopende tekening. De omkadering kan bijvoorbeeld een lijn, onderdeel, boog of rechthoek zijn.

  1. Klik op het tabblad Tekening op Trimmen .
  2. Selecteer het object dat u als omkadering wilt gebruiken.
  3. Klik met de middelste muisknop.
  4. U kunt het volgende doen:

    Taak

    Actie

    De lijn verlengen

    Klik op het uiteinde van de lijn om deze te verlengen tot de omkaderingslijn.

    Oorspronkelijke lijnen:

    De verlengde lijn:

    De lijn inkorten

    Klik op het uiteinde van de lijn dat u wilt inkorten.

    Oorspronkelijke lijn:

    Lijn waarvan op het linkeruiteinde is geklikt:

    Lijn waarvan op het rechteruiteinde is geklikt:

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen