Tekeningoppervlakten definiëren

2019

Tekeningoppervlakten definiëren

U kunt verschillende typen oppervlakte aan stalen en betonnen onderdelen in het Tekla Structures -model toevoegen en deze in tekeningen weergeven.

U definieert de eigenschappen van de te gebruiken arceerpatronen voor elk type oppervlakte in het bestand surfacing.htc in. Het codebestand product_finishes.dat is ook nodig om alle oppervlaktecodes weer te geven die in tekeningen en lijsten worden gebruikt, bijvoorbeeld TS1 voor Tegeloppervlak 1.