Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

Schetsobjecten splitsen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Schetsobjecten splitsen

Schetsobjecten splitsen

U kunt een schetsobject in twee delen splitsen op een punt dat u in een geopende tekening selecteert. U kunt lijnen, polylijnen, cirkels en bogen splitsen.

  1. Selecteer de lijn.

  2. Klik op het tabblad Tekening opSplitsen.
  3. Wijs een punt op de lijn aan om de locatie voor het splitsen aan te geven.

  4. Tekla Structures splitst de lijn in twee stukken.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen