Tekeningen opslaan

2019

Tekeningen opslaan

Tekla Structures slaat tekeningen automatisch met vastgestelde tussenpozen op. U kunt uw tekening ook op elke gewenst moment opslaan.

• Ga in de geopende tekening naar het menu Bestand en klik op Tekening opslaan.

Zowel de tekening *.dg als het model *.db1 en *.db2 worden opgeslagen. De tekeningen worde opgeslagen in de map \drawings onder de modelmap.

Raadpleeg voor meer informatie over automatisch opslaan Tekeningen automatisch opslaan.