De naam van tekeningen wijzigen

2019

De naam van tekeningen wijzigen

In Tekla Structures krijgen de tekeningen de naam die in de tekeningeigenschappen is gegeven. De naam van de tekening wordt weergegeven in de Documentmanager en in tekening- en lijsttemplates. U kunt de tekeningnaam wijzigen als u de tekening maakt en achteraf.

1. Klik in de Documentmanager met de rechtermuisknop op de tekening en selecteer Eigenschappen.
  2. Voer de nieuwe naam in het vak Naam in.

Het maximumaantal tekens is 32.

3. Klik op Wijzigen.

Sluit de Documentmanager en open deze opnieuw om de wijziging te zien.