Overbodige tekeningbestanden in de single-user modus verwijderen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

Overbodige tekeningbestanden in de single-user modus verwijderen

Overbodige tekeningbestanden in de single-user modus verwijderen

Standaard worden alle overbodige tekeningbestanden na zeven dagen automatisch verwijderd. U kunt alle overbodige tekeningbestanden in de single-user modus verwijderen met het commando Overbodige tekeningbestanden verwijderen zonder dat u hoeft te wachten tot Tekla Structures deze automatisch verwijdert.

U moet volledige rechten hebben om de bestanden te verwijderen. U kunt het commando Overbodige tekeningbestanden verwijderen vinden via Snel starten.

Opmerking:

Als u met de tekeningen hebt gewerkt (bewerkt, verwijderd) nadat u de laatste keer hebt opgeslagen, moet u niet vergeten op te slaan voordat u het commando Overbodige tekeningbestanden verwijderen gebruikt.

1. Zoeken naar het commando Overbodige tekeningbestanden verwijderen in Snel starten.
  2. Wanneer Tekla Structures het commando vindt, selecteert u het en drukt u op Enter.

Tekla Structures verwijdert alle tekeningen die geen overeenkomende tekening in de database hebben.

Tip:

De privileges zijn standaard volledig. Als u het gebruik van commando's wilt beperken, moet u de volgende regel in het bestand privileges.inp toevoegen:

action:RemoveUnnecessaryDrawingFiles [who] [access]

[who] is everyone of <Windows_logon_name> of <domain_name>

[access] kan none / view / full zijn.

In het volgende voorbeeld kan alleen de beheerder het commando Overbodige tekeningbestanden verwijderen gebruiken:

action:RemoveUnnecessaryDrawingFiles everyone none

action:RemoveUnnecessaryDrawingFiles ORGANIZATION\admin full