Tekeningwapening en -netten definiëren

2019

Tekeningwapening en -netten definiëren

U kunt wapeningsstaven en -netten op diverse manieren in tekeningen weergeven. U kunt automatische wapening en netinstellingen definiëren voordat u de tekening maakt en de instellingen in een geopende tekening aanpassen. Naast het wijzigen van de eigenschappen die in het eigenschappendialoogvenster beschikbaar zijn, kunt ook u de buigschema's, de afmetingen van de radius van de staaf, de gebruikte symbolen en het uiterlijk van wapening in het bestand rebar_config.inp wijzigen.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Automatische wapenings- en wapeningsneteigenschappen definiëren

Voorbeeld: Wapeningsstaaflijnen in tekeningen verbergen

Voorbeeld: Weergaven van wapening