Tekeningen afdrukken met de printers uit de Printer Database (oude manier van afdrukken)

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

Tekeningen afdrukken met de printers uit de Printer Database (oude manier van afdrukken)

Tekeningen afdrukken met de printers uit de Printer Database (oude manier van afdrukken)

U kunt ook de eigen printers van de Printerdatabase van Tekla Structures voor het afdrukken van tekeningen gebruiken. Hiervoor moet u de variabele XS_USE_OLD_PLOT_DIALOG instellen op TRUE.

Door instellen van XS_USE_OLD_PLOT_DIALOG op TRUE wordt het dialoogvenster Printerdatabase in gebruik genomen en moeten printers worden ingesteld.

Het instellen van printers in de Microsoft Windows-omgeving wordt niet in deze documentatie behandeld. Er wordt vanuit gegaan dat printers in uw omgeving zijn ingesteld en getest. Neem contact op met de systeembeheerder voor meer informatie over het instellen van printers.

Als u liever met de 'nieuwe' afdrukfunctionaliteit wilt afdrukken, raadpleegt u Naar een PDF-bestand, plotbestand of printer afdrukken.

Klik voor meer informatie op onderstaande links: