Arceringen in tekeningen definiëren

2019

Arceringen in tekeningen definiëren

Gebruik arceringen op onderdeelvlakken, onderdeeldoorsneden of tekeningvormen, zoals cirkels en polygonen om verschillende materialen weer te geven.

De arceringen bevinden zich in het bestand hatch_types1.pat in de map die door de variabele XS_INP is gedefinieerd. U kunt ook arceerpatronen op oppervlakken gebruiken.

U kunt ook aangepaste arceringen in het bestand hatch_types1.pat toevoegen, zie Aangepaste vulpatronen toevoegen.