Explodeer tekeningplugins en gebruik normale tekeningobjecten

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

Explodeer tekeningplugins en gebruik normale tekeningobjecten

Explodeer tekeningplugins en gebruik normale tekeningobjecten

U kunt tekeningplugins naar basisobjecten exploderen en ze vervolgens zoals ieder ander tekeningobject bewerken en gebruiken. Als u bijvoorbeeld zwaartepuntmaatlijnen wilt wijzigen op een manier die voor de plugin niet in de plugineigenschappen beschikbaar is, kunt u de zwaartepuntmaatlijnen exploderen en de eigenschappen daarvan in het dialoogvenster Maatlijn eigenschappen wijzigen.

1. Klik op een tekeningobject dat met een plugin is gemaakt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Exploderen.

Tekla Structures explodeert de plugin naar basisobjecten die worden toegevoegd aan het aanzicht. Nu kunt u de geëxplodeerde objecten via het eigenschappendialoogvenster bewerken en gebruiken zoals ieder ander tekeningobject.