Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

Schetsobjecten verdelen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Schetsobjecten verdelen

Schetsobjecten verdelen

U kunt een schetsobject verdelen in een aantal segmenten die u in een geopende tekening opgeeft. U kunt lijnen en bogen verdelen.

  1. Selecteer de lijn.

  2. Klik op het tabblad Tekening opVerdelen.
  3. Voer in het weergegeven dialoogvenster Segmenten het aantal segmenten in (bijvoorbeeld 4) en klik op OK.

De lijn wordt in Tekla Structures in vier lijnen verdeeld.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen