Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

Afwerkingen in tekeningen maken

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Afwerkingen in tekeningen maken

Afwerkingen in tekeningen maken

U kunt twee lijnen die elkaar snijden, verbinden door de twee geselecteerde lijnen naar hun snijpunt te verlengen door een afwerking te maken. Als er geen snijpunt wordt gevonden of als het snijpunt zich buiten de tekening bevindt, gebeurt er niets.

  1. Open een tekening.
  2. Selecteer twee lijnen die elkaar snijden.
  3. Klik op het tabblad Tekening opAfwerking maken.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen