Tekeningen maken in Tekla Structures

2019

Tekeningen maken in Tekla Structures

Het maken van tekeningen is altijd gebaseerd op tekeningeigenschappen, ongeacht de manier waarop u deze maakt. Het zorgvuldig plannen en uitvoeren van de meest geschikte tekeninginstellingen is erg belangrijk. U kunt tekeningen één voor één of in groepen maken of u kunt alle tekeningen automatisch maken.

Kies de manier die het meest aan uw wensen voldoet:

• Maak tekeningen met lint en contextmenucommando's.

• Maak tekeningen met de verschillende typen hoofdtekeningen in de Tekeningendatabase. Het gebruik van voorwaarden is een zeer geautomatiseerd proces om in één keer meerdere tekeningen van een verschillend type te maken.

• Kloon tekeningen op basis van kloontemplates in het huidige model of in de kloontemplatemodellen. U kunt tekeningen in de Tekeningendatabase en in de Documentmanager klonen.

• U kunt het niveau van automatisering zelfs nog meer verhogen door gedetailleerde objectniveau-instellingen op alle bovenstaande methoden toe te passen. Als het niveau van automatisering wordt verhoogd, neemt de noodzaak voor handmatige wijzigingen af. We raden u aan extra moeite te doen om de geautomatiseerde instellingen zo effectief mogelijk te maken.

Klik voor meer informatie op onderstaande links: