Schetsobjecten in tekeningen combineren en exploderen

2019

Schetsobjecten in tekeningen combineren en exploderen

U kunt een polylijn, rechthoek of polygoon in aparte rechte lijnen exploderen.U kunt ook aparte lijnen, ononderbroken lijnen en polylijnen in één enkele polylijn of een gesloten polygoon combineren.

U doet dat als volgt:

Wat wilt u doen Actie
Aparte lijnen, ononderbroken lijnen of polylijnen in één enkele polylijn of een gesloten polygoon combineren
  1. Selecteer de aparte lijnen of de polylijnen.

2. Ga naar het tabblad Tekening en klik op Combineren .

Aparte lijnen en polylijnen worden in één enkele polylijn of een gesloten polygoon gecombineerd. Wanneer u de gecombineerde vorm selecteert, kunt u zien dat Tekla Structures de lijnen heeft gecombineerd en meer handles in de vorm heeft gemaakt.

Een polylijn, rechthoek of polygoon in aparte rechte lijnen exploderen
  1. Selecteer polylijnen, rechthoeken of polygonen.
  2. Ga naar het tabblad Tekening en klik op Exploderen .

De polylijnen, rechthoeken en polygonen worden in enkelvoudige lijnen geëxplodeerd: