Tekeningen sluiten

2019
Tekla Structures

Tekeningen sluiten

U kunt slechts één tekening tegelijk geopend hebben. U moet een geopende tekening altijd sluiten voordat u een andere kunt openen.

1. U kunt het volgende doen:
    • Ga naar het menu Bestand en klik op Tekening Editor sluiten.

• Klik op het tabblad Tekening op Sluiten.

• Klik op de knop Sluiten X in de rechterbovenhoek van het tekeningaanzicht.

2. Als u wijzigingen in de tekening hebt aangebracht, vraagt Tekla Structures u om te bevestigen dat u de wijzigingen wilt opslaan.

U kunt ook selecteren dat de tekening als gereed voor vrijgeven wordt gemarkeerd.