Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Voorbeeld: Boutweergaven

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Voorbeeld: Boutweergaven

Voorbeeld: Boutweergaven

Er zijn verschillende weergaveopties beschikbaar om bouten in tekeningen weer te geven.

U kunt de opties selecteren in de lijst Solid/Symbool. Hier volgen enkele voorbeelden van verschillende selecties.

Instelling

Voorbeeld

Solid

Werkelijk

Symbool

Symbool 2

Symbool 3

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen