Opgeslagen objecteigenschappen laden

2019

Opgeslagen objecteigenschappen laden

U kunt de objecteigenschappen in een bestaande tekening (bijvoorbeeld de onderdeelkleur) wijzigen door opgeslagen objecteigenschappen te laden.

1. Open een tekening.
  2. Dubbelklik op het tekeningobject dat u wilt wijzigen. Dubbelklik bijvoorbeeld op een onderdeel.
  3. Selecteer het gewenste bestand met objecteigenschappen in de lijst naast de knop Laad en klik op Laad.

4. Klik op Wijzigen.

Tekla Structures wijzigt het tekeningobject op basis van de instellingen in het geladen bestand met objecteigenschappen.