Eén enkele wapeningsstaaf in een groep weergeven

2019

Eén enkele wapeningsstaaf in een groep weergeven

U kunt één wapeningsstaaf in een groep of een net weergeven en de rest verbergen.

1. Selecteer in een geopende tekening de wapeningsstaafgroep of het net.
  2. Ga naar Snel starten , voer Wapeningsstaaf labels hergroeperen in en klik op het commando Wapeningsstaven aanpassen in de weergegeven lijst.
  3. Klik op de staaf die zichtbaar moet blijven.
  4. Wijzig indien nodig het aantal zichtbare staven nogmaals door op de staaf te dubbelklikken en de instelling te wijzigen.
  5. Als u de locatie van een enkelvoudige wapeningsstaaf wilt aanpassen, klikt u met de rechtermuisknop op de wapeningsstaafgroep en klik op Locatie aanpassen.

Er wordt slechts één staaf weergegeven en de andere zijn verborgen.

6. Klik op de locatie waar u de staaf wilt plaatsen.
Opmerking:

Wanneer u het commando Wapeningsstaven aanpassen gebruikt om de zichtbare wapeningstaaf te selecteren, komt ook de instelling gebruikers beschikbaar voor de optie Zichtbaarheid van wapeningsstaven in de groep in het dialoogvenster Tekening wapening eigenschappen. U kunt deze instelling alleen gebruiken nadat u het commando Wapeningsstaven aanpassen hebt gebruikt en bijvoorbeeld niet wanneer u de tekening maakt.