Een component exploderen

2019

Een component exploderen

Exploderen betekent dat u het groeperen van de objecten van een bestaande component opheft. Dit kan handig zijn wanneer u sneller gebruikerscomponenten wilt maken. Nadat de objecten zijn losgemaakt, kunt u ze naar eigen wens wijzigen en vervolgens met deze objecten van nieuwe gebruikerscomponenten maken.

1. Selecteer de component die u wilt exploderen.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Component exploderen.

Tekla Structures maakt de componentobjecten los. U kunt de objecten wijzigen en deze gebruiken om nieuwe gebruikerscomponenten te maken.