Aangepaste werkbalken met een project-, bedrijfs- of omgevingsmap distribueren

Laatst bijgewerkt April 29, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

Aangepaste werkbalken met een project-, bedrijfs- of omgevingsmap distribueren

Aangepaste werkbalken met een project-, bedrijfs- of omgevingsmap distribueren

Bedrijfsbeheerders kunnen de aangepaste werkbalken Selecting , Snapping en Snap override naar andere gebruikers in het bedrijf distribueren. Plaats de benodigde .json -bestanden van de werkbalk in een map met de naam \Toolbars in een project-, bedrijfs- of omgevingsmap. Bedrijfsbeheerders kunnen bijvoorbeeld de bedrijfswerkbalken maken en deze in de bedrijfsmap opslaan. Deze werkbalken zijn in de gebruikersinterface van Tekla Structures beschikbaar voor alle gebruikers die dezelfde bedrijfsmap gebruiken.

1. Pas de werkbalken aan die u wilt delen.

De werkbalken worden opgeslagen in bijbehorende .json -bestanden in de map ..\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<versie>\Toolbars.

Als u de map niet kunt vinden, moet u ervoor zorgen dat u de verborgen bestanden en mappen op uw computer kunt bekijken.

2. Maak een map met de naam \Toolbars in de projectmap , bedrijfsmap of in de systeemmap van uw bedrijf.
  3. Kopieer de benodigde .json -bestanden naar de map \Toolbars.
  4. Start Tekla Structures opnieuw op.

De bestanden in de map ..\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<versie>\Toolbars hebben de hoogste prioriteit in de zoekvolgorde en daarna gebruikt Tekla Structures de standaard zoekvolgorde.