APPL_​ERROR_​LOG

2019

APPL_​ERROR_​LOG

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Met deze variabele wordt de prefix van de logbestanden voor toepassingsfouten gedefinieerd.

Voorbeeld

Als u set APPL_ERROR_LOG=TeklaStructures invoert, worden in Tekla Structures standaard ten minste de volgende logbestanden gemaakt in de map C:\TeklaStructuresModels\ :

• TeklaStructures_%USERNAME%.log : loggegevens verzameld terwijl programma wordt uitgevoerd

• TeklaStructures_%USERNAME%.err : fouten verzameld terwijl programma wordt uitgevoerd