De rekenresultaten van een onderdeel weergeven

2019
Tekla Structures

De rekenresultaten van een onderdeel weergeven

U kunt de berekeningresultaten van een onderdeel weergeven met gebruikersattributen.

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u de berekeningsresultaten met het commando Importeer rekengegevens of Importeer geselecteerde in het juiste rekenmodel hebt opgeslagen.

1. Dubbelklik op een onderdeel in het fysieke model.
  2. Klik in het dialoogvenster met onderdeeleigenschappen op Gebruikersattributen op het tabblad Attributen.
  3. In het dialoogvenster met gebruikersattributen doet u het volgende:
    • Ga naar het tabblad Eindcondities om de berekenigsresultaten aan de onderdeeluiteinden weer te geven.

• Ga naar het tabblad Berekening om de gebruiksverhouding van een stalen onderdeel of de vereiste oppervlakte in een betonnen onderdeel weer te geven.

Gebruik het .NET-interface of het Excel-ontwerpinterface van Tekla Structures om toegang te krijgen tot de database met berekeningsresultaten.