Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Symbolen voor opleggingsvoorwaarden

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Symbolen voor opleggingsvoorwaarden

Symbolen voor opleggingsvoorwaarden

In Tekla Structures worden symbolen weergegeven voor knooppunten waarmee de opleggingsvoorwaarden van een knooppunt worden aangegeven.

Symbool

Wijze van opleggen

Geen opleggingen

Scharnierende verbinding

Vaste verbinding

Verplaatsingsrichting ingeklemd

Verplaatsingsrichting verend

Draaiend ingeklemd

Draaiend verend

Als u de symbolen van de ondersteuningsvoorwaarden niet in modelvensters wilt weergeven, stelt u de variabele XS_​AD_​SUPPORT_​VISUALIZATION in op FALSE in Bestand > Instellingen > Variabelen > Analysis & Design .

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen