Een lastencombinatie wijzigen

2019
Tekla Structures

Een lastencombinatie wijzigen

U kunt de lastencombinaties van een rekenmodel wijzigen door de naam en factoren van de lastencombinatie te wijzigen.

U kunt het belastingscombinatietype of de id niet wijzigen of belastingsgroepen toevoegen of verwijderen nadat u de belastingscombinatie hebt gemaakt.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen doet u het volgende:
    1. Selecteer een rekenmodel.
    2. Klik op Belastingcombinaties.
  3. In het dialoogvenster Belastingcombinaties doet u het volgende:
    1. Als u de naam van een belastingscombinatie wilt wijzigen, selecteert u deze en voert u een nieuwe naam in.
    2. Als u een belastingscombinatiefactor wilt wijzigen, selecteert u deze en voert u een nieuwe waarde in.
    3. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.