Lastencombinaties verwijderen

2019

Lastencombinaties verwijderen

U kunt belastingscombinaties één voor één verwijderen of meerdere geselecteerde of alle belastingscombinaties van een rekenmodel in één keer.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen doet u het volgende:
    1. Selecteer het rekenmodel waarvan u de belastingscombinaties wilt verwijderen.
    2. Klik op Belastingcombinaties.
  3. In het dialoogvenster Belastingcombinaties kunt u het volgende doen:
    • Selecteer de te verwijderen belastingscombinatie en klik vervolgens op Verwijderen.

• Houd de Ctrl - of Shift -toets ingedrukt en selecteer de te verwijderen belastingscombinaties. Klik vervolgens op Verwijderen.

• Klik op Verwijder alles om alle belastingscombinaties te verwijderen.

4. Klik op OK om de dialoogvensters te sluiten.