Aangepaste configuraties maken en distribueren

2019

Aangepaste configuraties maken en distribueren

Als u uw aangepaste Tekla Structures -configuraties wilt maken en deze in verschillende projecten en op verschillende computers wilt gebruiken, doet u het volgende:

Veel van de configuraties die u distribueert, zijn nauw verbonden met het werken in Tekla Structures en u vindt de aan de configuratiebestanden gerelateerde instructies die u kunt distribueren als onderdeel van de documentatie van elke functie. Daarnaast kunt u enkele algemene configuratietaken in de volgende paragraaf zoeken: