Referentie voor geavanceerde opties

Tekla Structures
2018i
Tekla Structures

Referentie voor geavanceerde opties

Tekla Structures bevat verschillende variabelen waarmee u uw versie van Tekla Structures kunt aanpassen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen inches te gebruiken door een variabele in te stellen. Als u dezelfde instellingen in meer dan één project wilt gebruiken, voegt u de variabelen aan een bestand toe dat zich in de project- of bedrijfsmap bevindt.

De variabelen zijn gegroepeerd in verschillende categorieën in overeenstemming met de manier waarop deze in het dialoogvenster Geavanceerde opties worden gebruikt. Als u het dialoogvenster wilt openen, klikt u in het menu Bestand > Instellingen en in het gebied Instellingen selecteert u Variabelen.

De voor de variabelen gegeven standaardwaarden zijn de standaardwaarden in de standaardomgeving. De standaardwaarden kunnen in uw omgeving anders zijn.

Tip:

Gebruik de Advanced options search tool om variabelen op naam te zoeken.