Naar deze versie bijwerken

Toegevoegd October 1, 2018 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2018i

Naar deze versie bijwerken

Naar deze versie bijwerken

Als u gereed bent om naar een nieuwe versie van Tekla Structures bij te werken:
  1. Ga na wat er sinds de vorige versie is gewijzigd:

2. Werk de licenties, de licentieserver en Tekla Structures bij zoals wordt uitgelegd in Tekla Structures bijwerken naar een nieuwe versie of pas een Service Pack op een eerder geïnstalleerde versie toe zoals wordt uitgelegd in Een Service Pack van Tekla Structures installeren.