Tekla Structures beheren

Laatst bijgewerkt October 17, 2018 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2018i

Tekla Structures beheren

Tekla Structures beheren

Het beheren van Tekla Structures betekent het definiëren en onderhouden van de configuraties en instellingen die u nodig hebt om uw werk in verschillende projecten te voltooien. Als u Tekla Structures voor andere gebruikers beheert, bent u een Tekla Structures -beheerder en moet een beter begrip en een geleidelijker aanpak hebben om de configuraties, instellingen en servers die uw gebruikers in hun werk nodig te onderhouden.

Als u Tekla Structures voor uw organisatie wilt aanpassen, leest u Aan de slag gaan als Tekla Structures-beheerder.

Een basisconfiguratie voor uw eigen gebruik wordt doorgaans uitgelegd in de documentatie van elke functie. De aanpassingen kunnen tussen verschillende modellen worden gekopieerd en hiervoor is het goed om een basiskennis van de bestands- en mapstructuur te hebben.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our documentation.