Modellen berekenen

Toegevoegd October 1, 2018 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2018i

Modellen berekenen

Modellen berekenen

U kunt Tekla Structures gebruiken om een rekenmodel te bouwen. De structurele berekening wordt uitgevoerd met een externe rekenapplicatie zoals Tekla Structural Designer. U kunt rekenkoppelingen en andere bijbehorende tools van Tekla Warehouse downloaden en installeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our documentation.