Een model openen

Tekla Structures
2018i
Tekla Structures

Een model openen

U kunt één model tegelijkertijd geopend hebben. Als u een model opent en er al een open hebt, vraagt Tekla Structures u het eerste model op te slaan.

1. Klik in het menu Bestand op Openen.
    • Als u een onlangs gebruikt model wilt openen, klikt u op Recent.
    • Als u een bestaand model wilt openen, klikt u op Alle modellen.

Als u naar modellen in een andere map wilt zoeken, klikt u op Bladeren.

• Als u een model opent dat met Tekla Model Sharing is gedeeld, klikt u op Gedeelde modellen doorbladeren.

Als u modellen op naam, datum of type wilt sorteren, klikt u op de kolomtitels.

Als de modellen alfabetisch op hun naam zijn gesorteerd, kunt u met het toetsenbord een model selecteren. Als u bijvoorbeeld een N invoert, selecteert Tekla Structures het eerste model dat met een N begint.

2. Klik op Openen.

Als er geen vensters in het model zichtbaar zijn, vraagt Tekla Structures u er een te selecteren.