Een geleende Tekla Structures-licentie teruggeven

Toegevoegd October 1, 2018 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2018i

Een geleende Tekla Structures-licentie teruggeven

Een geleende Tekla Structures-licentie teruggeven

Geef een geleende licentie terug wanneer u deze niet meer hoeft te gebruiken. Dit is fase 3 van de workflow Licenties lenen om Tekla Structures offline te gebruiken.

Installeer en configureer de Tekla Structures License Borrow Tool voor het lenen van licenties
Een Tekla Structures-licentie lenen
Een geleende Tekla Structures-licentie teruggeven

Een geleende licentie is één dag na de vervaldatum automatisch weer op de licentieserver beschikbaar. U moet echter de verlopen licentie teruggeven aan de licentieserver om het gebied Geleende Licenties in de Tekla Structures License Borrow Tool bij te werken. U kunt een geleende licentie op elk moment teruggeven.

U geeft een geleende licentie als volgt terug:

1. Maak met uw computer verbinding met het netwerk waar u met de licentieserver kunt verbinden.
  2. Sluit Tekla Structures.
  3. Ga afhankelijk van uw Windows-besturingssysteem naar Tekla Structures License Borrow > Tekla Structures License Borrow Tool via het menu Start of het Startscherm.
  4. Schakel het selectievakje Return in het gebied Geleende Licenties in om de licentie te selecteren die u wilt teruggeven.
  5. Klik op Return.

Nadat de licentie is teruggegeven, wordt het gebied Geleende Licenties bijgewerkt.