Aan het programma voor automatische gebruikersfeedback deelnemen of het verlaten

Toegevoegd October 1, 2018 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2018i

Aan het programma voor automatische gebruikersfeedback deelnemen of het verlaten

Aan het programma voor automatische gebruikersfeedback deelnemen of het verlaten

Neem aan het programma voor automatische gebruikersfeedback deel om te helpen Tekla Structures te verbeteren. Hiermee kunt u gemakkelijk de toekomstige ontwikkeling van Tekla Structures beïnvloeden, omdat het programma anonieme gegevens verzamelt over hoe u de software gebruikt.

Het programma verzamelt gebruikspatronen en trends over hoe u de commando's en tools in de software gebruikt. Het programma verzamelt deze informatie automatisch terwijl u Tekla Structures gebruikt. U kunt het logbestand weergeven om de verzamelde gegevens te bekijken. Uw privacy heeft altijd een prioriteit. Gegevens die we verzamelen kunnen niet worden gebruikt om u te identificeren en uw gegevens worden gecombineerd met de gegevens van anderen om statistische analyses uit te voeren.

1. Klik in het menu Bestand op Instellingen en scroll omlaag naar het gebied Automatische gebruikersfeedback.
  2. Selecteer een van de opties:
    • Ja, ik wil aan het programma deelnemen: u accepteert het verzamelen van anonieme gegevens
    • Nee, ik wil niet deelnemen: u accepteert het verzamelen van gegevens niet
  3. Als u de verzamelde gegevens wilt controleren, klikt u op de koppeling de verzamelde data controleren.

Tekla Structures geeft het bestand UserFeedbackLog.txt weer.

4. Als u feedback of vragen over het programma wilt verzenden, stuurt u een e-mail naar het adres tekla.usability@trimble.com.