Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XSR_USE_ZERO_FEET_VALUE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XSR_USE_ZERO_FEET_VALUE

XSR_USE_ZERO_FEET_VALUE

Categorie

Templates & symbolen

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat Tekla Structures nul voet voor waarden kleiner dan één voet weergeeft, bijvoorbeeld 0'-6''3/4. Gebruik de waarde FALSE als u geen waarden van nul voet wilt weergeven. De standaardwaarde is FALSE.

Opmerking:

Als deze variabele wordt ingesteld, is deze ook van invloed op het volgende:

  • Lengtewaarden in onderdeel- en boutlabels

  • Lengtewaarden in templates (template-attribuut LENGTH )

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen