Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XSR_USE_NO_INCH_SYMBOL

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XSR_USE_NO_INCH_SYMBOL

XSR_USE_NO_INCH_SYMBOL

Categorie

Templates & symbolen

Stel deze variabele in op TRUE als u het inch-symbool in tekeningen en lijsten wilt weglaten, bijvoorbeeld 2-4 ¼. Gebruik de waarde FALSE als u het inch-symbool niet wilt weglaten. De standaardwaarde is FALSE.

U moet ook XSR_USE_NO_FEET_SYMBOL en XSR_USE_NO_FEET_SEPARATOR instellen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen