XSBIN

2017

XSBIN

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Met deze variabele wordt de locatie van de map Tekla Structures bin gedefinieerd.

Voorbeeld

set XSBIN=%XS_DIR%\nt\bin\