Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_ZOOM_STEP_RATIO_IN_MOUSEWHEEL_MODE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ZOOM_STEP_RATIO_IN_MOUSEWHEEL_MODE

XS_ZOOM_STEP_RATIO_IN_MOUSEWHEEL_MODE

Categorie

Model venster

Stel de zoomverhouding in wanneer u met de middelste muisknop verschuift. Voer een decimale waarde in. Verhoog de waarde om meer te zoomen met één muisklik.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen